Een FormLabel, ook wel pakbonlabel genoemd, is een A4 formulier voorzien van 1 of meer etiketten. Dit formulier kan worden geprint als pakbon of retourformulier, waarmee tegelijk een adresetiket en/of retouretiket wordt geprint. Alles wat nodig is om een pakket te verzenden, is in 1 printrun gereed.

Pakbon

 

Bijvoorbeeld webshops, fulfilmentbedrijven en bedrijven die fysieke verzendingen verzorgen, maken gebruik van pakbonlabels en/of retourformulieren. De hoeveelheid handelingen die moet worden verricht om een pakket te kunnen verzenden, wordt door gebruik van pakbonlabels verkleind. Bovendien heeft de ontvanger meteen een retouretiket voorhanden, mocht er iets met de zending aan de hand zijn.

De pakbonlabels zijn standaard verkrijgbaar op A4 formaat. Geproduceerd op 80 grams wit laserpapier, met 1 of 2 etiketten. De formulieren zijn zowel blanco als voorbedrukt leverbaar.

Bent u op zoek naar een ander formaat etiketten of naar een andere indeling van het formulier?

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

 Stuur ons een korte mail met uw aanvraag, bel met onze klantenservice op tel. 036 5368541 of klik HIER en stuur uw aanvraag via onze contactpagina.