Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Bedrukte etiketten

Wilt u bedrukte etiketten met uw logo? Wij kunnen alle etiketten drukken zoals u dat wilt. Of het nou gaat om een wit etiket met een barcode of een glanzend kunststof etiket met een full color bedrukking, bij ons is het allemaal mogelijk. Wij kunnen de bedrukte etiketten leveren in alle kwaliteiten, belijmingen, bijzondere vormen of contour gestanste etiketten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor de bedrukte etiketten.

Waarvoor kunt u de bedrukte etiketten gebruiken?

Bedrukte etiketten kunnen verschillende doeleinden hebben. De etiketten kunt u gebruiken als prijsetiketten, reclame etiketten, naametiketten, korting stickers, sieretiketten, thema etiketten, verpakkingsetiketten, verzendetikettenthema etiketten etc. U kunt het zo gek niet bedenken of de bedrukte etiketten kunt u ervoor inzetten!

Bedrukte etiketten met eigen ontwerp

Wilt u bedrukte etiketten met bijvoorbeeld uw eigen logo, in uw huisstijl/kleuren, met de ingrediënten, barcode etc.? Wij maken de bedrukte etiketten op maat en in de stijl zoals u dat wil. Indien u de bedrukte etiketten op vel wilt bestellen, ontvangen wij graag de volgende gegevens:

- Het formaat van de etiketten

- Een bestand van de bedrukking, JPG of PDF

- De juiste stand op het etiket

Indien u de bedrukte etiketten ook in een bijzondere vorm of formaat wilt, ontvangen wij graag het volgende:

- Het formaat van het veld dat u wenst, A6-A5-A4-A3 of afwijkend

- Een bestand van de vorm die u wenst, JPG of PDF

- Het aantal etiketten dat u wilt bestellen

A1 Etiketten voor service met een smile

A1 Etiketten maakt voor u de bedrukte etiketten met uw eigen ontwerp, in de kleuren, stijl en vorm zoals u dat graag wilt. Wij gaan graag voor u aan de slag. Belmail of vul het contactformulier in! 

Bedrukte etiketten Bedrukte etiketten Bedrukte etiketten Bedrukte etiketten