Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Blanco etiketten

Blanco etiketten zijn in te zetten voor ontelbaar veel doeleinden. Wij kunnen etiketten leveren voor nagenoeg iedere printer. 

Waar kun je blanco etiketten voor gebruiken?

Blanco etiketten hebben enorm veel toepassingsmogelijkheden. Ze kunnen ingezet worden als verzendetiketten, wijnetiketten, adresstickers, productetiketten etc. Maar ook zijn de blanco etiketten een uitkomst als het gaat om etiketten voor levensmiddelen. Op de etiketten kan namelijk het gewicht en de prijs worden afgedrukt van bijvoorbeeld fruit, groenten of vleesproducten. Daarnaast kunnen er barcodes gedrukt worden op de blanco etiketten. 

In welke kleuren en afmetingen zijn de blanco etiketten leverbaar?

De blanco etiketten zijn in alle kleuren en afmetingen te verkrijgen. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen op het gebied van maatwerk? Neem hiervoor contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij hebben een klein gedeelte van de mogelijkheden in onze webshop staan, want eigenlijk is maatwerk onze specialiteit. De blanco etiketten kunnen wij afdrukken in de volgende kwaliteiten:

- Vellum (papier)

- PE (Polyethyleen in mat wit)

- PP (Polypropyleen in glossy wit en goud en mat wit)

- PET (Polyester in zilver, wit en transparant)

- Thermo Eco

- Thermo Top

- Milieuvriendelijk papier

- Inkjet- en Memjet etiketten

Ook zijn de blanco etiketten in veel soorten belijmingen verkrijgbaar:

- Permanent

- Extra permanent

- Afneembaar

- Water afwasbaar

- Diepvriesbestandig

- Milieuvriendelijke biolijm

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, is het voor ons belangrijk om te weten waarvoor u de blanco etiketten wilt inzetten, in welke omstandigheden u de etiketten gaat gebruiken en op welke ondergrond ze worden geplakt. Aan de hand van deze informatie kunnen wij u adviseren en maken wij een offerte voor u.

Gerelateerde producten

U kunt bij A1 Etiketten blanco etiketten bestellen, maar wij bieden ook onder andere thema etiketten aan. Deze etiketten zijn bedrukt met verschillende thema’s zoals de feestdagen bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, maar ook voor een persoonlijk bericht, zoals de beterschap en geboorte etiketten

Daarnaast kunnen wij het verzenden van pakketten een stuk eenvoudiger maken voor u. Wij leveren verzendetiketten die vrijwel in elke printer passen en waar verzendetiketten van verschillende pakketdiensten op kunnen worden afgedrukt.

Waarom blanco etiketten?

Het grote voordeel van blanco etiketten is dat ze multi-inzetbaar en multifunctioneel zijn. De etiketten kunnen wij leveren voor nagenoeg iedere printer. Wij kunnen zowel etiketten uit voorraad leveren als etiketten op maat voor u maken. Neem contact op door ons te bellenmailen of het contactformulier in te vullen bij vragen of als u de blanco etiketten in een speciale maat wil.