Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Pakbonlabels

Pakbonlabel en formlabel in één

Pakbonlabel, ook wel FormLabels genoemd, is een A4 formulier voorzien van één of meer etiketten. Dit formulier kan worden geprint als pakbon of retourformulier, waarmee tegelijk een adresetiket en/of retouretiket wordt geprint. Alles wat nodig is om een pakket te verzenden, is in één printrun geregeld. 

Wie maakt gebruik van de pakbonlabel?

De pakbonlabel of formlabel wordt met name gebruikt door webshops, fulfilmentbedrijven en bedrijven die fysieke verzendingen verzorgen. De hoeveelheid handelingen die moet worden verricht om een pakket te kunnen verzenden, wordt door het gebruik van een pakbonlabel verkleind. Bovendien heeft de ontvanger meteen een retouretiket voorhanden. Dus voor alle partijen scheelt het veel tijd. 

Pakbonlabel op maat

De pakbonlabel en formlabel zijn standaard verkrijgbaar op A4 formaat, geproduceerd op 80 grams wit laserpapier met één of twee etiketten. De pakbonlabel is zowel blanco als voorbedrukt leverbaar. Bent u op zoek naar een ander formaat pakbonlabel? Of naar een andere indeling van de pakbon? Neem contact met ons op door ons te mailenbellen of het contactformulier in te vullen zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Regel de pakbonlabel met A1-Etiketten

De pakbonlabels en formlabels regel je bij A1 Etiketten. Wij zijn sterk in communicatie, sterk in het nakomen van afspraken en beloftes, sterk in onze persoonlijke benadering, sterk in het meedenken, oplossen en ontzorgen. En vooral zijn wij zeer flexibel en gaan wij heel ver om u tevreden te stellen want uw lach is goud waard! Heeft u vragen? Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen over de pakbonlabel en formlabel.