Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Label rewinders

Ben je op zoek naar een oplossing voor het moeiteloos beheren van je etiketten? Ontdek de mogelijkheden van label rewinders, ook wel bekend als etiketten opwikkelaars of etiketten wikkelaars. Deze innovatieve apparaten bieden een efficiënte en nauwkeurige manier om labels op te rollen, waardoor je etikettenbeheer nog makkelijker maakt.

Etiketten op rol moeiteloos omwikkelen

Met de omwikkelservice stelt A1-Etiketten u in staat om uw etiketten op rol moeiteloos om te wikkelen, wat een ideale oplossing kan zijn in verschillende scenario’s:

1. Onjuiste kokerplaatsing: Als uw etiketten op rollen zitten met een verkeerde kokerplaatsing, biedt A1-Etiketten de mogelijkheid om deze te herstellen door de rollen opnieuw om te wikkelen. Dit zorgt voor een correctie positionering en voorkomt operationele ongemakken.

2. Te grote roldiameter voor uw printer: Wanneer de roldiameter van uw etiketten te groot is voor uw printer, kan A1-Etiketten deze aanpassen door de rollen opnieuw op te wikkelen. Dit optimaliseert de compatibiliteit met uw printer, waardoor u naadloos en efficiënt kunt blijven afdrukken. 

3. Te strakke of slappe wikkeling: Onjuiste wikkeling kan problemen veroorzaken tijdens het afdrukken. A1-Etiketten beidt de oplossing door rollen opnieuw te wikkelen, waardoor de perfecte spanning wordt bereikt. Dit resulteert in een soepele doorvoer en hoogwaardige afdrukken.

4. Omgekeerde bedrukking: In gevallen waarin de bedrukking andersom uit de rol moet komen, kan A1-Etiketten dit aanpassen door opnieuw te wikkelen. Dit zorgt ervoor dat de bedrukking precies voldoet aan uw specifieke eisen en toepassingen. 

Met de mogelijkheid om etiketten op rol op maat om te wikkelen, biedt A1-Etiketten een oplossingsgerichte aanpak. Neem contact met ons op zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw rollen perfect zijn afgestemd op uw behoeften. 

Wat zijn de voordelen voor een etiketten opwikkelaar?

De label rewinders bieden grote voordelen van jouw bedrijf, waardoor ze al snel onmisbaar worden: 

- Tijdsbesparing: Label rewinders verminderen de tijd die nodig is voor het omwikkelen van etiketten aanzienlijk. Dit leidt tot een snellere productie en een efficiëntere workflow.

- Minder afval: Met de precisie van een label opwikkelaar wordt het afval geminimaliseerd. Labels worden netjes opgerold, waardoor onnodig verlies van materiaal wordt voorkomen.

- Consistente kwaliteit: Of je een kleine of een grote oplage etiketten produceert, een etiketten opwikkelaar zorgt voor consistente kwaliteit. Elk label wordt nauwkeurig opgerold, wat resulteert in een professionele uitstraling van je producten.

Verschillende label rewinders in ons assortiment:

In ons assortiment hebben wij drie verschillende wikkelaars:

1. Omwikkelservice etiketten: Wanneer u etiketten heeft die niet helemaal aan uw wensen voldoen, kunnen deze omwikkelt worden.

2. Multiwikkelaar etiketten op rol: Met de multiwikkelaar kan zowel op- als afwikkelen. Daarnaast kan hij zowel binnenwaarts als buitenwaarts wikkelen en hij bevat een ‘auto-speed’ functie om zijn snelheid af te stemmen met de printer.

3. Labeldispensers: De labeldispensers zijn eenvoudig in gebruik en snel gebruiksklaar. De labeldispensers hebben een verstelbare snelheid voor afwisselende toepassingen met kleine of met grote etiketten. Ze zijn leverbaar met een vaste as voor één kokerformaat, of met verstelbare assen zodat u diverse kokerformaten kunt verwerken.

Wilt u meer informatie over de rewinders? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee.