Wilt u verzendlabels bestellen omdat u een webshop heeft of omdat u fysieke verzendingen moet verzorgen? Het versturen van pakketten is met onze verzendlabels binnen mum van tijd geregeld. De verzendlabel doet u in de printer, u print de label uit en plakt het zelfklevende verzendlabel op de doos. Dat scheelt een hoop werk in plaats van dat u de adresgegevens met de hand moet opschrijven en het vervolgens met tape moet opplakken. Naast dat het tijd scheelt, oogt een verzendlabel professioneler en het is veel minder foutgevoelig.

Verzendlabels voor alle pakketdiensten op maat

Bij A1 Etiketten hebben wij een ruim assortiment aan de meest gangbare formaten van verzendlabels. Daarnaast bieden wij u verzendlabels op maat aan en kunnen wij in elk gewenst formaat en gewenste vorm verzendlabels voor u maken. Per pakketdienst verschilt het formaat van de verzendlabels. Wij kunnen de verzendlabels in de juiste afmeting maken zodat ze geschikt zijn voor de pakketdienst waarmee u samenwerkt.

Wilt u geen standaard witte kwaliteit? Wij kunnen ook verzendlabels maken in diverse andere kwaliteit zoals opaak, afneembaar, hoogglans, transparant, crème antiek, wit antiek, parelmoer, kraft en diverse kunststof kwaliteit.

Naast verzendlabels bestellen kunt u bij ons ook retourformulieren op maat bestellen, ook wel pakbonlabel genoemd. Dit is een A4 formulier voorzien van één of meer etiketten. Dit formulier kan geprint worden als pakbon of retourformulier, zodat er tegelijk een adresetiket/retouretiket kan worden geprint.

Gerelateerde producten

U kunt bij A1 Etiketten verzendlabels bestellen, maar u kunt ook bij ons terecht voor pakbonlabels. Pakbonlabels worden ook wel FormLabels genoemd. Het is een A4 formulier voorzien van één of meer etiketten. Deze kunnen ingezet worden als retourformulier, waarmee de ontvanger gelijk een retouretiket ontvangt.

Voordelen van verzendlabels bestellen bij A1 Etiketten

Verzendlabels bestellen bij A1 Etiketten? Dan kunt u rekenen op het volgende: wij zijn niet groot, maar wel sterk, sterk in:

  • Communicatie
  • Nakomen van afspraken en beloftes
  • Persoonlijke benadering
  • Meedenken
  • Oplossen
  • Ontzorgen

Daarnaast zijn wij ook zeer flexibel, want wij gaan heel ver om u tevreden te stellen. Neem contact op om de verzendlabels te bestellen. Wij helpen u graag met een smile!