Er zijn 147 producten.

Item 1-12 van 147 in totaal item(s)

Actieve filters

Etiketten op rol

Etiketten op rol leveren wij voor alle rollenprinters. Wilt u etiketten rol bestellen met een eigen ontwerp, afmeting of kwaliteit? Wij leveren dit geheel op maat, blanco of voorbedrukt. Het is voor ons niet mogelijk om alle mogelijke specificaties in de webshop aan te bieden. Om etiketten op rol te bestellen in afwijkende maten, kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Verzendlabels of verzendetiketten zijn normaliter uit voorraad leverbaar, etiketten in een speciaal formaat, afwijkende belijming, vorm en/of kleur zijn leverbaar met een korte levertijd.

Verkrijgbare belijmingen etiketten op rol:

Etiketten op rol kunt u bij ons in ontzettend veel belijmingen en kwaliteiten bestellen. Onder andere de volgende belijmingen zijn mogelijk: 

- Permanent

- Extra permanent

- Afneembaar

- Waterafwasbaar 

- Diepvriesbestandig

- Milieuvriendelijke biolijm

Klik hier voor meer uitleg over mogelijke belijmingen voor etiketten op rol.

Verkrijgbare kwaliteiten etiketten op rol: 

De volgende kwaliteiten kunt u voor etiketten op rol bestellen bij ons:

- Vellum (papier)

- PE (Polyethyleen in wit, transparant en zilver)

- PP (Polypropyleen in wit, transparant en goud)

- PET (Polyester in zilver, wit en transparant)

- Thermo Eco

- Thermo Top

- Milieuvriendelijk papier

- Memjet etiketten

Ook de bijbehorende wax, wax resin of resin printerlinten kunt u bij ons bestellen.

Soorten etiketten op rol

Ons assortiment van etiketten bestaat uit veel soorten:

- Wilt u dat de uw product of boodschap opvalt? Dan kunt daarvoor onze gekleurde etiketten inzetten in een opvallende kleur. Deze kunnen wij met afwijkende vormen, kleuren, kwaliteiten of bedrukkingen maken.

- Etiketten kunnen wij bedrukken zoals u dat wilt. Dat kan zijn met een barcode, logo of eigen huisstijl. Bedrukte etiketten maken wij op maat.

- Heeft u een actie of een speciale aanbieding? Dan wilt u natuurlijk dat dit de klanten niet ontgaat. Daar hebben we onze korting stickers voor.

Etiketten op rol bestellen op maat bij A1 Etiketten

Etiketten op rol kunnen naast de verkrijgbare belijmingen en kwaliteiten, ook worden afgedrukt op maat. Hiervoor kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Belmail of vul het contactformulier in.