Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

HACCP stickers

HACCP staat voor ‘Hazar Analysis and Critical Control Points’ en de HACCP stickers worden gebruikt als een systeem om voedsel zuiver en veilig te houden. Met de stickers is de controle op de voeding een stuk eenvoudiger omdat het een duidelijk overzicht geeft tot wanneer het voedsel bewaart mag worden. 

Waarvoor gebruik je HACCP stickers?

HACCP stickers zijn onmisbaar in de keuken. Naast dat ze in uw keuken handig kunnen zijn, zijn horecaondernemers wettelijk verplicht om houdbaarheidsstickers te gebruiken. De houdbaarheid van etenswaren is niet voor lange duur en het mag niet langer bewaard worden dan de houdbaarheid. Met de HACCP stickers voorkom je dat etenswaren bedorven wordt. Op de HACCP stickers kan de datum van opening op de verpakking of de nieuwe THT-datum worden vermeld. Het is natuurlijk wel belangrijk dat iedereen dezelfde methode aanhoudt. 

HACCP stickers los bestellen

De HACCP hebben per dag een eigen kleur. Deze dagen zijn los van elkaar te bestellen. Op deze stickers staan de eerste twee letters van de betreffende dag met daaronder een lege ruimte waar de datum van opening of de nieuwe THT-datum kan worden geschreven. De diameter van de stickers is 19mm. Op elke rol zitten 2.000 etiketten. 

Wij leveren de HACCP in de volgende kleuren:

Maandag = blauw

Dinsdag = geel

Woensdag = rood

Donderdag = bruin

Vrijdag = groen

Zaterdag = roze

Zondag = zwart

De dagen kunt u los van elkaar bestellen, maar het is ook mogelijk om alle dagen en een dispenser in één te bestellen. Met deze dispenser heeft u alle dagen overzichtelijk in één houder.

HACCP stickers bestellen bij A1-Etiketten

Wilt u HACCP stickers bestellen? Of wilt u HACCP stickers bestellen maar dan met een eigen ontwerp of andere kleuren? Wij maken dit graag op maat voor u. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen zodat wij uw wensen kunnen bespreken.