Er zijn 28 producten.

Item 1-12 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Korting stickers

Korting stickers hebben tal van toepassingen; speciale aanbiedingen, kortingen, op = op acties etc. Wanneer u artikelen afgeprijsd hebt, wilt u natuurlijk dat dit opvalt en de aandacht trekt. Daar zorgt u voor met korting stickers in opvallende kleuren, vormen en stijlen. De korting stickers worden geleverd per 500 op een rol in een handige witte dispenserdoos. 

Korting stickers met eigen ontwerp

In onze webshop vindt u korting stickers met standaard kleur, vorm en tekst. Wij kunnen de korting stickers maken met uw ontwerp. De korting stickers kunnen worden gemaakt in de stijl van uw bedrijf zodat het herkenbaar is bij uw klanten. Als u korting stickers met uw eigen ontwerp wil laten maken, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens van u:

Indien u bedrukte korting stickers op vel wilt bestellen:

- Het formaat van de korting stickers

- Een bestand van de bedrukking; JPG of PDF

- De juiste stand op het etiket

Indien u onbedrukte korting stickers op vel wilt bestellen:

- Het formaat van de sticker dat u wenst

- Een bestand van de vorm die u wenst, JPG of PDF

- Het aantal stickers dat u wilt bestellen

Gerelateerde producten

U kunt bij A1 Etiketten korting stickers bestellen of op maat laten maken, maar wij bieden ook onder andere thema etiketten aan. Deze etiketten zijn bedrukt met verschillende thema’s zoals de feestdagen bijvoorbeeld Sinterklaas of vrolijk Pasen etiketten, maar ook voor een persoonlijk bericht, zoals de beterschap en geboorte etiketten

Ook kunnen wij etiketten bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld bedrukte etiketten met een logo? Barcode of met ingrediënten van een product? Wij kunnen de bedrukte etiketten op maat maken en in de stijl zoals u dat wil.

Daarnaast kunnen wij het verzenden van pakketten een stuk eenvoudiger maken voor u. Wij leveren verzendetiketten die vrijwel in elke printer passen en waar verzendetiketten van verschillende pakketdiensten op kunnen worden afgedrukt.

De voordelen van korting stickers door A1 Etiketten

Kiest u voor korting stickers van A1 Etiketten? Dan kunt u rekenen op service met een smile. Wij vinden goede service ontzettend belangrijk. Wij zijn dan ook sterk in communicatie, sterk in het nakomen van afspraken en beloftes, sterk in persoonlijke benadering, sterk in het meedenken, oplossen en ontzorgen. En bovenal zijn wij zeer flexibel. Bel, mail of vul het contactformulier en wij maken voor u de korting stickers!

Korting stickers