Stickers op rol is een perfecte uitvinding want de stickers zijn bijna overal voor in te zetten. U kunt stickers gebruiken als actiestickers, naamstickers, verzendstickersscratch-off stickers om over een unieke code heen te kunnen brengen, logo stickers om bekendheid te geven aan uw bedrijf en meer. Naast ons eigen assortiment is het mogelijk om stickers op rol te laten aan de hand van uw eigen ontwerp.

Stickers op rol bestellen

Weet u welke stickers op rol u wilt bestellen? Het bestellen zelf gaat heel eenvoudig op onze webshop. Op de productpagina kunt u aangeven hoeveel rollen stickers u wilt. Bij sommige producten geldt een minimale afname. De stickers op rol die we op voorraad hebben kan de volgende dag in huis zijn, mits het voor 15:00 uur is besteld.

Wilt u uw eigen ontwerp aanleveren? Voor het stickers op rol bestellen met een eigen ontwerp hebben wij het volgende van u nodig:

  • Het formaat van de stickers die u wenst
  • Een bestand van de bedrukking
  • De stand op het etiket, rolwikkeling
  • Het kokerformaat dat u wenst

U ontvangt altijd van ons een drukproef voordat wij uw stickers op rol gaan produceren. Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord, zullen wij de stickers op rol produceren.

Ronde en andere vormen stickers op rol

Stickers op rol zijn er in verschillende vormen en formaten te verkrijgen. Naast ons uitgebreide assortiment met standaard formaten, kunnen wij ook ronde en andere vormen stickers op rol maken. Enkele voorbeelden van andere vormen zijn: ovale stickers, spraakwolkjes, fles stickers, kerstboompjes, dieren, sterretjes, figuren en meer. U kunt het zo gek niet bedenken, maar bij A1 Etiketten is alles mogelijk. Als u stickers op rol in afwijkende formaten dan onze standaard maten, kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we kunnen bespreken wat er mogelijk is.

Gerelateerde producten

U kunt bij A1 Etiketten stickers op rol bestellen, maar wij bieden ook onder andere thema etiketten aan. Deze stickers zijn bedrukt met verschillende thema’s zoals de feestdagen bijvoorbeeld Sinterklaas of vrolijk Pasen etiketten, maar ook voor een persoonlijk bericht, zoals de beterschap en geboorte etiketten

Ook kunnen wij stickers bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld bedrukte etiketten met een logo? Barcode of met ingrediënten van een product? Wij kunnen de bedrukte stickers op maat maken en in de stijl zoals u dat wil.

Daarnaast kunnen wij het verzenden van pakketten een stuk eenvoudiger maken voor u. Wij leveren verzendetiketten die vrijwel in elke printer passen en waar verzendetiketten van verschillende pakketdiensten op kunnen worden afgedrukt.

Service met een glimlach

A1 Etiketten staat voor service met een glimlach. Wij gaan heel ver om u tevreden te stellen want uw lach is goud waard. U kunt dan ook rekenen op: 

  • Goede communicatie
  • Het nakomen van afspraken en beloftes
  • Persoonlijke benadering
  • Wij denken met u mee
  • Wij lossen uw probleem op
  • Wij ontzorgen u graag

Wilt u stickers op rol bestellen? Belmail of vul ons contactformulier in. Wij gaan dolgraag aan de slag om u blij te maken met de stickers op rol.

Stickers op rol