Wilt u stickers laten drukken? Bij ons kunt u stickers zelf ontwerpen of een kijkje nemen in ons standaard assortiment. Stickers hebben ontzettend veel doeleinden. Zo zijn ze in te zetten voor onder andere korting stickers, naamstickers, verzendstickers, logo stickers, thema stickers, foto stickers en u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt uw boodschap laten plakken. 

Stickers drukken met uw ontwerp

Wilt u de stickers laten drukken met uw eigen ontwerp? Wij gaan graag voor u aan de slag! Naast alle standaardproducten leveren wij juist bijzondere producten zoals afwijkende vormen, kwaliteiten, kleuren of bedrukkingen. Voor het drukken van stickers met uw eigen ontwerp hebben wij het volgende van u nodig:

Het formaat van de stickers;

Een bestand van de bedrukking/het ontwerp in JPG of PDF;

De juiste stand op de stickers, dat kan een eigen ontwerp of voorbeeld zijn.

Wilt u de stickers op rol? Dan hebben wij onder andere het volgende van u nodig:

Het formaat van de sticker dat u wenst;

Een bestand van de bedrukking/het ontwerp;

De stand op het etiket, rolwikkeling;

Het kokerformaat dat u wenst.

In alle gevallen ontvangt u een proefdruk voordat wij de sticker gaan produceren. Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord, gaan wij de stickers drukken.

Wilt u stickers laten drukken met uw eigen ontwerp? Neem hiervoor contact met ons op door ons te bellenmailen of het contactformulier in te vullen. 

Verschillende kleuren, maten en materialen mogelijk

De stickers kunnen wij drukken in Vellum (papier), PE (polyethyleen in het wit, transparant en zilver), PP (polypropyleen in wit, transparant en goud), PET (polyester in zilver, wit en transparant), Thermo Top, Thermo Eco, Milieuvriendelijk papier, Memjet etiketten. Daarnaast is bijbehorende wax, wax resin of resin printerlinten ook bij ons te bestellen.

Bij het drukken van de stickers kunt u kiezen uit de volgende belijmingen: permanent, extra permanent, afneembaar, afwasbaar, diepvriesbestendig en milieuvriendelijke biolijm.

Ook hebben wij een ruim kleurenassortiment. U kunt naast de standaard witte stickers, de stickers laten drukken in de volgende 8 kleuren: rood, groen, geel, blauw, fluo rood, fluo groen, fluo oranje, goud en zilver. U wilt natuurlijk dat de aandacht uitgaat naar de stickers dus de sticker mag zeker opvallen.

Wilt u graag persoonlijk advies over het samenstellen van uw stickers? Wij denken graag met u mee! Belmail of vul het contactformulier hieronder in.

Stickers drukken door A1-Etiketten?

Wij drukken de stickers met veel plezier voor u! Wij zijn sterk in communicatie, sterk in het nakomen van afspraken en beloftes, sterk in onze persoonlijke benadering, sterk in het meedenken, oplossen en ontzorgen. Bovenal zijn wij zeer flexibel! 

Belmail of vul het contactformulier in en wij drukken de stickers!