Kleine stickers laten drukken behoort zeker tot onze mogelijkheden! Kleine stickers kunnen ervoor zorgen dat u opvalt. Met een stickertje met uw logo, tekst of afbeelding zorgt u ervoor dat uw dienst of product herkenbaar wordt en klanten uw naam makkelijker onthouden. 

Plak de kleine stickers op producten, deel ze uit of gebruik ze op verpakkingsmaterialen of op folders en flyers. Op de stickers kunt u informatie verwerken zoals contactgegevens, een kortingscode of aanbieding. Een perfecte marketingstrategie om uw merkbekendheid te verhogen bij u doelgroep!

Kleine stickers laten drukken in verschillende formaten en vormen

De kleine stickers kunnen wij drukken in oneindig veel formaten, vormen, kwaliteiten en kleuren. In het ontwerp kunt u zich dus helemaal uitleven. 

 De kleine stickers zijn verkrijgbaar in wit of in onze 8 standaardkleuren: rood, groen, geel, oranje, blauw, fluo geel, fluo groen en fluo rood. Verder hebben wij bijvoorbeeld ook antiek wit en crème, kraft,  transparant en parelmoer. 

U heeft een ruime keuze uit verschillende vormen, dit kan zijn: rond, ovaal, langwerpig of voor uniekere vormen: spraakwolkjes, beestjes, sterretjes, hartjes of fantasievormen. 

Wilt de kleine stickers laten drukken in een kleur of vorm die hier niet bij staat? Er is ontzettend veel mogelijk! Neem contact met ons op want wij denken graag met u mee!

Kleine stickers door A1 Etiketten laten drukken 

Wilt u de kleine stickers drukken door A1 Etiketten? Wij bieden u service met een smile! Wij zijn sterk in communicatie, sterk in het nakomen van afspraken en beloftes, sterk in onze persoonlijke benadering, sterk in het meedenken, oplossen en ontzorgen. Bovenal zijn wij zeer flexibel en gaan wij heel ver om u tevreden te stellen! Neem contact met ons op door ons te bellenmailen of het contactformulier om de kleine stickers te laten drukken en wij gaan voor u aan de slag!