Levertijden

Onze voorraadartikelen worden bij bestelling voor 15:00 uur zoveel mogelijk de volgende werkdag binnen Nederland geleverd. Artikelen die niet uit voorraad leverbaar zijn, hebben een levertijd. Deze staat genoemd bij het artikel. Het kan soms voorkomen dat een artikel een langere levertijd heeft dan wij hebben opgegeven, wij zullen dan met u overleggen wat de beste oplossing is. Indien u wilt annuleren wordt uw bestelling aan u gecrediteerd. Tijdens de diverse feestdagen kan de bezorgtijd van PostNL langer zijn dan normaal. Helaas hebben wij hier geen grip op!

Heeft u speciale wensen t.a.v. de bezorging neemt u dan vooraf even contact met ons op; dan kunnen we er samen voor zorgen dat u uw bestelling op tijd in huis heeft.

Wij versturen onze pakketzendingen normaliter via PostNL. Pallet zendingen worden met enkele van onze geselecteerde distributiebedrijven verzonden.

Bestelling wijzigen

U heeft na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt uw bestelling wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als uw pakket nog niet verzonden is, zijn aan deze wijziging geen extra kosten verbonden.

Pallet leveringen

Tarieven voor pallet leveringen zijn exclusief doorvoerkosten naar binnensteden, eilanden en milieuzones.

Vaste prijzen

De prijzen van de verzendkosten in onze online shop zijn geldig en vastgesteld tot 31 december 2024 (behoudens tussentijdse BTW-verhogingen).
De verzendkosten voor bestellingen met een orderwaarde onder de € 135,- excl. BTW bedragen € 8,60, hierboven leveren wij franco.
De verzendkosten voor leveringen naar België bedragen € 25,00.
Voor zendingen naar overige landen zijn de tarieven op aanvraag.