1. Wat is de levertijd van een product uit de webshop?

Als u een standaard artikel bestelt, verzenden wij uw bestelling na ontvangst van uw betaling, normaliter dezelfde dag. Artikelen die niet op voorraad staan, hebben een levertijd. Afhankelijk van het product kan deze verschillen. Met de huidige situatie in de grondstoffenmarkt, kunnen wij niet vooraf een levertijd garanderen. Neem contact met ons op als u daarover zekerheid wilt hebben.

2. Wat is de levertijd van afwijkende formaten etiketten die niet in uw webshop staan?

Wij streven ernaar om afwijkende formaten laseretiketten met permanente belijming binnen 7 dagen te verzenden. De levertijd van afwijkende kwaliteiten zoals PE of bijvoorbeeld ondoorzichtige opaak etiketten is als gevolg van de huidige situatie in de grondstoffenmarkt, onvoorspelbaar. Het beste kunt u hierover contact opnemen met onze klantenservice.

3. Kan ik een bestelling afhalen?

Dit is in overleg mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

4. Ik wil een niet vermelde kwaliteit etiketten of tape bestellen, kunt u die wel leveren?

Wij kunnen bijna alle kwaliteiten etiketten en tape leveren. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice

5. Ik wil graag etiketten of pasjes in eigen drukwerk laten maken, kan ik zelf drukwerk aanleveren?

Dat is inderdaad mogelijk. Afhankelijk van het te produceren product worden er wel eisen gesteld aan het aan te leveren materiaal. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

6. Ik wil graag proefmateriaal hebben om te testen, is dat mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk en wij adviseren dat ook! Vraag proefmateriaal aan via de webshop, via email of bel onze klantenservice en wij helpen u verder!

7. Verkoopt A1-Etiketten ook verzendetiketten?

Jazeker, de meest voorkomende formaten verzendetiketten leveren wij zelfs uit voorraad. Neem gerust contact met ons op via email, telefoon of via de webshop en wij helpen u graag verder. Bestelt u een voorraad artikel voor 15:00 uur, dan versturen wij het nog dezelfde dag voor u.